0345-512747 algemeen@degrootbv.nl

Coding en printing

PRINTEN OF CODEREN? WIJ ADVISEREN TOT OP DE PIXEL NAUWKEURIG.

Om producten te coderen zijn verschillende technieken ontwikkeld. Welk type techniek het meest geschikt is voor uw situatie hangt o.a. af van de ondergrond en de inhoud van de codering. Wij hebben een breed aanbod van inkjetprinters, thermal transfer printers, hot foil coder of laser. Afhankelijk van uw behoefte zoeken wij samen met u de allerbeste oplossing. Van een gebruikte machine tot een specialistische maatwerkoplossing.

Vrijwel alle verpakkingen worden voorzien van een coderingen, zowel de primaire productverpakking (batchnummers, THT, actiecodes, etc) als de omverpakking worden door De Groot BV van de juiste informatie voorzien middels bijvoorbeeld onderstaande technieken.
Het coderen van materialen kan op de meest diverse materialen, groottes en snelheden. Daarom is er ook niet maar één standaard oplossing. Uniek is dat De Groot Coding & Labelling de combinatie van simpele tot de meest geavanceerde lasercodering levert. Uiteraard met uitgebreide referenties en support.

Foenix

Industriele Coding Printers met speciale hoge resolutie Piezo technologie. Simpel, efficient en hoogwaardige kwaliteit printers. Print codes op elk materiaal.

EBS

EBS Inkjet codeersystemen: de high tech apparatuur voor zeer snelle en complexe inkjet-coderingen.
Ons team is in alle ontwikkelingsfases een betrouwbare sparringpartner die er plezier in heeft de allerbeste oplossing bij de situatie te zoeken, productiestilstand te voorkomen en efficiency te verhogen. Voor ons is partnership niet zomaar een label, het is een belofte.

SOLUTION FINDERS IN CODING

Wij helpen u graag aan de machine die het best bij uw situatie past. Doorloop de volgende vragen en ga goed voorbereid ons gesprek in.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTISE

Informatie over machines is nuttig, maar er gaat niets boven een live demonstratie door een van onze experts. Zo kunt u in de praktijk zien hoe de machine werkt en meteen al uw vragen stellen. Vraag hier gratis DEMO aan

START MET EEN ERVAREN MACHINE

Een nieuwe machine is een grote, risicovolle investering. Als starter wilt u niet meteen de duurste oplossing. In sommige gevallen kan een gebruikte machine een goede oplossing zijn. Vraag naar de mogelijkheden.