0345-512747 algemeen@degrootbv.nl

SES

SES is een toonaangevende Duitse leverancier van etiketteertechnologie en is sterk in speciale machines en grootschalige projecten.
Een greep uit onze machines:

SES

SES Etima

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTISE

Informatie over machines is nuttig, maar er gaat niets boven een live demonstratie door een van onze experts. Zo kunt u in de praktijk zien hoe de machine werkt en meteen al uw vragen stellen. Vraag hier gratis DEMO aan

START MET EEN ERVAREN MACHINE

Een nieuwe machine is een grote, risicovolle investering. Als starter wilt u niet meteen de duurste oplossing. In sommige gevallen kan een gebruikte machine een goede oplossing zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

SES etiketteermachines

Uw complete labelsysteem

Naast de inbouw SES etiketteersystemen, zijn alle SES-etiketteermachines zijn ook verkrijgbaar als complete labelsystemen, die bestaan ​​uit transportbandtechnologie, etikettendispensers, printsysteem en mogelijk andere speciale componenten. Elke machine wordt individueel aangepast aan uw vereisten en samen met de vereiste componenten geleverd als een compleet etiketteersysteem.

Uw complete labelsysteem kan snel en gemakkelijk achteraf worden toegevoegd aan elk product. In lijn met het innovatieve modulaire principe, kunt u kiezen uit een breed scala aan transporttechnologiemodules: van transportband tot distributieriem tot kettingtransporttechnologie – wij stellen uw etiketteersysteem samen op basis van uw individuele behoeften. Bovendien is het materiaal van de plant aangepast aan uw productie: afhankelijk van de omgeving is het mogelijk een etiketteersysteem te maken dat is gemaakt van roestvrij staal of aluminium.

Complete etiketteersystemen in tandemontwerp

Met de SES high-performance tandem-etiketteersystemen komt uw productie niet tot stilstand. Dankzij meerdere in serie geschakelde etiketteermachines, die worden afgewisseld met een zeer complexe besturing in geval van een gebrek aan labels of storingen, is een ononderbroken productierun altijd gegarandeerd. Materiaalverandering en probleemoplossing kunnen dus plaatsvinden tijdens de lopende productie. Zeer efficiënte vultechnologie, evenals steeds hogere productiesnelheden, vereisen de meest efficiënte etikettechnologie. Met onze tandem-etiketteringssystemen bent u voorbereid op de toekomst. SES tandem-etiketteersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten met twee tot acht etiketteermachines, voor het labelen van bijna alle oppervlakken, verschillende soorten containers en hoeken als een verzegelbaar etiket. Systemen met een capaciteit van maximaal 300 etiketten per minuut met optimale lijnuitvoer zijn beschikbaar.

Duale Labeling

Voor gecompliceerde productvormen, zoals rechthoekige of ovale blikken, worden onze dubbele weblabelsystemen gebruikt voor hogere capaciteiten. In dit volledig automatische complete etiketteersysteem, dat een kosteneffectief alternatief is voor zogenaamde roterende systemen, worden de producten op twee etiketteerlijnen verdeeld, zodat een verdubbeling van de prestaties van het systeem eenvoudig mogelijk is.

Complete labelsystemen – in samenwerking met u

Elk etiketteersysteem wordt individueel per component voor u samengesteld. Het is belangrijk voor ons dat uw systeem voldoet aan uw individuele wensen en zich perfect aanpast aan uw product.

Dankzij het modulaire principe kan uw volledige etiketteersysteem achteraf flexibel worden uitgebreid en is er altijd een mogelijkheid om achteraf uit te breiden met andere componenten uit het SES-productassortiment. Dus achteraf gezien. B. er kunnen meer etiketterings- of etiketteringssystemen worden toegevoegd.

SES inbouw etiketteerunits

U heeft geen compleet systeem nodig?

U hebt al een transportsysteem – maar uw productie is gegroeid en u hebt nu niet de juiste volledig automatische etiketteermachine. Geen zorgen, u hoeft uw complete transportsysteem niet te veranderen: met onze volledig automatische etiketteermachines voor installatie, die kan worden aangepast aan uw individuele behoeften en vereisten.

De volautomatische etiketteermachines bieden u meer dan alleen een eenvoudige etikettendispenser, maar ze zijn niet zo duur om als complete etiketteermachine te kopen. Wij leveren volautomatische etiketteermachines voor vele verschillende verpakkingslijnen, in verschillende ontwerpen, met verschillende componenten en voor een verscheidenheid aan producten om deze te verpakken. B.:

  • buisvormige zak
  • karton
  • blaar
  • films
  • flessen
  • trays
  • kratten
  • vm

Volautomatische etiketteermachine: voor elk product en elk systeem

Het apparaat wordt vervolgens geïntegreerd in de productielijn. Afhankelijk van het te verpakken product of de editie, hebt u de mogelijkheid om een ​​halfautomatische of volautomatische etiketteermachine aan te schaffen. De eerste zijn bedoeld voor kleine en aanpasbare edities: het product moet handmatig in de machine worden geplaatst. Een volledig automatische etiketteermachine past zich aan uw transportlijn aan en neemt de etikettering volledig over.

Volautomatische etiketteermachines passen de etiketten toe op een verscheidenheid van verschillende producten – van kartonnen dozen tot buisvormige zakken. Ze werken efficiënt en passen zich individueel aan uw productielijn of aan uw verpakkingsmachine aan.

Het grootste voordeel van de volautomatische etiketteermachines is dat ze de etikettering volledig overnemen: alleen labelrollen worden met de hand vervangen.

Volautomatische etiketteermachine: efficiënt en ruimtebesparend

Om het apparaat in een productielijn te integreren, is slechts 500 mm speling tussen twee transportbanden vereist. Het producttransport vindt plaats via de twee zijgeleiders. De snelheid is traploos instelbaar. Dankzij het grote aantal producten dat kan worden geëtiketteerd met een volledig automatische etiketteermachine, bespaart u ook geld bij het upgraden van uw systeem, omdat de vereiste componenten ook achteraf kunnen worden geïnstalleerd. U blijft dus flexibel bij de keuze van de te verpakken producten.

SES etiketteersystemen – Duitse kwaliteit

SES-Strasbourg biedt u een veelheid aan producten – van de etikettendispenser tot het complete etiketteersysteem. Voor verschillende producten en voor elke branche. Onderscheidende kwaliteit en uw tevredenheid zijn belangrijk voor ons.

Unieke oplossingen voor uw unieke producten

U heeft een uniek product dat niet voldoet aan de standaard etiketteringsoplossingen. Dan heeft uw product een unieke oplossing nodig. En we bieden ze! Omdat machines voor speciale doeleinden en grote projecten onze kracht zijn. In de loop der jaren is het assortiment van SES voortdurend uitgebreid. Vandaag hebben we een breed scala aan speciale machines en speciale oplossingen die zich al vele jaren bewezen hebben van hoge kwaliteit en efficiëntie te zijn. Wij staan ​​altijd klaar om een ​​nieuwe unieke oplossing voor uw productetikettering te ontwerpen – aangepast aan uw individuele behoeften. Omdat ons motto is: wij lossen uw etiketteringsproblemen op. Perfecte pasvorm.