0345-512747 algemeen@degrootbv.nl

Nieuw: vulmachines

We streven ernaar onze klanten volledig te ontzorgen door te adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van zowel etiketteer- als codeermachines. We hebben dan ook een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier.

Sinds kort hebben we ons aanbod uitgebreid om nog meer aan de behoeften van onze klanten te voldoen.  Vanaf nu bieden wij vulmachines aan van de merken Mewes en CDA in de BeNeLux. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze hoogwaardige machines naadloos geïntegreerd worden in uw productielijn. Wij vertellen u hieronder graag meer over onze nieuwe leveranciers Mewes en CDA.

Filling / Mewes

TROTS OP DE TRADITIE

Toen Gerhard Mewes ruim 40 jaar geleden zijn eerste dopmachine ontwierp en bouwde in zijn garage in Wolfsheim in Rijn-Hessen, wist nog niemand waar dit tot zou leiden. Maar een ding was duidelijk, de focus zou liggen op de ontwikkeling van op behoeften gebaseerde en efficiënte productinnovaties.

Begin jaren tachtig breidde Gerhard Mewes het productportfolio uit met vul- en sorteermachines. Als inspiratiebron en toonaangevend vernieuwer in de branche ontwikkelde hij zijn systemen consequent in de richting van hogere technische prestaties en automatisering.  Mewes is nog steeds een echt familiebedrijf met de derde generatie ondernemers.

Mewes staat voor:

  • Topteam: het team van ruim 40 hooggekwalificeerde medewerkers staat garant voor een flexibele, snelle en kostenefficiënte orderafhandeling op de locatie Wolfsheim.
  • Internationaal: verkoop, installatie en service van Mewes machines gebeurt wereldwijd en Mewes is inmiddels een belangrijke speler op de internationale markten.
  • Alles onder een dak:  constructie, verspaning, machinebouw, lastechniek, schakelkastbouw, programmering alles in eigen huis.
  • Dichtbij de klant: persoonlijke klantenservice met onconventionele, individuele oplossingen voor alle problemen en het rekening houden met de wensen van de klant zijn de topprioriteiten van de Mewes-bedrijfsfilosofie.
  • Kwaliteit: naast de focus op innovatie, voldoen de producten en diensten aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Filling / CDA

 

PRODUCTEN VERPAKT SINDS 1991

CDA ontwerpt, produceert en verkoopt etiketteer- en afvuloplossingen sinds 1991. CDA biedt een breed scala aan vul- en etiketteermachines voor individuele producten, maar ook complete verpakkingslijnen.
Deze etiketteer-, vul-, schroef- en sluitmachines staan ​​internationaal bekend om hun kwaliteit en flexibiliteit. De machines kunnen worden aangepast aan alle producten en formaten.

De automatische en semi-automatische vul- en etiketteermachines zijn gechikt voor allerlei soorten branches zoals bijvoorbeeld de wijnsector, voedselverwerking, bier, e-liquid, cosmetica en chemicaliën.

 

SOLUTION FINDERS IN CODING & LABELLING ÉN FILLING

De wereld van coding, labelling en filling is dymamisch en complex. Wij weten dit, omdat we al meer dan 90 jaar helpen bij het vinden van de allerbeste oplossingen voor onze klanten.

Goed voorbereid, ervaren, creatief en altijd met de gebruiker voor ogen matchen wij behoeften met machines die perfect aansluiten bij uw vraag. Ons team is in alle ontwikkelings- fases een betrouwbare sparringpartner die er plezier in heeft de allerbeste oplossing bij de situatie te zoeken, productiestilstand te voorkomen en efficiency te verhogen.

Voor ons is partnership niet zomaar een label, het is een belofte.