0345-512747 algemeen@degrootbv.nl

Langguth

Langguth is één van de meest vooraanstaande producenten van etiketteermachines voor de voedsel- en chemische industrie. Met het uitgebreide en specialistische assortiment etiketteermachines, kan vrijwel ieder product, op een uiterst efficiënte manier worden geetiketteerd.
Een greep uit onze machines:

moduLAN

De moderne rondloper etiketteertechniek van de nieuwe modulAN®-serie houdt in: directe inzet zonder intensieve ombouw. De vooraf geïnstalleerde etiketteereenheden hotmelt, natlijm of zelfklevend, etiketteren optioneel en naar klantwens elk etiket en verpakking met de daarbij perfect passende techniek.

LAN-510

wetLAN 110

Natlijm etikettering m.b.v. lijmpallet- ten en grijpcilinders: met deze bekende techniek kunnen onafhankelijk van vorm en grootte ook kleine etiketten verwerkt worden – tot een snelheid van 24.000 stuks p/uur.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTISE

Informatie over machines is nuttig, maar er gaat niets boven een live demonstratie door een van onze experts. Zo kunt u in de praktijk zien hoe de machine werkt en meteen al uw vragen stellen. Vraag hier gratis DEMO aan

START MET EEN ERVAREN MACHINE

Een nieuwe machine is een grote, risicovolle investering. Als starter wilt u niet meteen de duurste oplossing. In sommige gevallen kan een gebruikte machine een goede oplossing zijn. Vraag naar de mogelijkheden.