0345-512747 algemeen@degrootbv.nl

Labelling

AAN EEN GOED DOORDACHTE OPLOSSING KLEVEN GEEN NADELEN

Een goede labelling oplossing vraagt om inzicht en ervaring. Aspecten als materiaalsoort, verpakkingsvorm, snelheid en zelfs de omgeving waarin u werkt zijn van belang om de juiste keuze te maken. Wij zijn gespecialiseerd in labelling oplossingen waar goed over nagedacht is, varierend van hotmelt tot zelfklevend. Afhankelijk van uw situatie zoeken we samen met u de beste oplossing. Van een gebruikte machine tot een innovatieve maatwerkoplossing.

Langguth

Langguth is één van de meest vooraanstaande producenten van etiketteermachines voor de voedsel- en chemische industrie. Met het uitgebreide en specialistische assortiment etiketteermachines, kan vrijwel ieder product, op een uiterst efficiënte manier worden geetiketteerd.

SES

SES is een toonaangevende Duitse leverancier van etiketteertechnologie en is sterk in speciale machines en grootschalige projecten.

Ons team is in alle ontwikkelingsfases een betrouwbare sparringpartner die er plezier in heeft de allerbeste oplossing bij de situatie te zoeken, productiestilstand te voorkomen en efficiency te verhogen. Voor ons is partnership niet zomaar een label, het is een belofte.

SOLUTION FINDERS IN LABELLING

Wij helpen u graag aan de machine die het best bij uw situatie past. Doorloop de volgende vragen en ga goed voorbereid ons gesprek in.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTISE

Informatie over machines is nuttig, maar er gaat niets boven een live demonstratie door een van onze experts. Zo kunt u in de praktijk zien hoe de machine werkt en meteen al uw vragen stellen. Vraag hier gratis DEMO aan

START MET EEN ERVAREN MACHINE

Een nieuwe machine is een grote, risicovolle investering. Als starter wilt u niet meteen de duurste oplossing. In sommige gevallen kan een gebruikte machine een goede oplossing zijn. Vraag naar de mogelijkheden.